Ons kampeerterrein biedt plaats aan 15 campers Daarnaast staan er 4 verschillende huisjes en is er een luxe b&b.

Het terrein is landelijk gelegen, wordt omzoomd door bomen en biedt een ver uitzicht over de polder. Wanneer u de dijk oploopt bevindt u zich in het centrum van het dorpje Stampersgat.  U kunt gebruik maken van modern en schoon sanitair (douches a € 0,50.) Er is een afwasgelegenheid, en een stortplaats voor uw chemisch toilet. Tevens is er een stortplaats voor het lozen van afwalwater en inname van water voor de campers. Er is een folderstand met veel fietsroutes, er is een centrifuge, en u kunt gebruik maken van een wasmachine en droogtrommel tegen betaling.  Overal gratis draadloos internet (wifi) .

Bij de entree van de camping vindt u ons dierenweitje, als de kippen aan de leg zijn, zijn er verse eitjes te koop. BBQ is toegestaan op ons terrein. Bij slecht weer is er een binnenrecreatieruimte, jdeaal voor campergroepen, met grote picknicktafels, een t.v. en boeken. U vindt hier ook een klein agrarisch oudheidkundig museum. We hebben ook een jeu de boules-baan ter beschikking voor onze gasten.

Elke camperplaats is verhard met een strook gras waarop kampeergedrag mag! Honden zijn welkom. Elke plaats is voorzien van stroom, 6amp. 

De campercamping is het gehele jaar geopend.