Onder het dak van onze boerderij bevindt zich het appartement voor 4 personen.  
U heeft een eigen entree, deze gang komt ook uit op het moderne sanitair met een douche, 2 wastafels en toilet.

Er is een ruime woonkamer met open keuken en een deels afgescheiden slaapruimte met 2 pers.-bed (kan ook uit elkaar). Boven op het open zoldertje zijn twee bedden.
Het keukenblok is voorzien van inbouwapp. en is volledig ingericht voor 4 personen. Dekbedden en kussens zijn aanwezig, U dient alleen linnengoed mee te nemen, of indien u dat wenst, kunt u linnengoed huren.

Het gehele appartement is betegeld en voorzien van vloerverwarming. Er is een radio met cassette- en CD-speler, T.V. en DVD speler. Wifi draadloos internet aanwezig.
U kunt gebruik maken van de wasmachine en droger op de camping. Er is een kinderbedje te huur.

U heeft een terras op het zuiden, omzoomd door ons mooie heemtuintje. Daarlangs vindt u de camping (ong. 30 meter), waar voor de kinderen volop speelgelegenheid te vinden is. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats. Het appartement is een ideale gelegenheid voor senioren om te huren in combinatie met kamperende kinderen/kleinkinderen op onze camping.
U heeft alle gemak en luxe, terwijl u toch dichtbij de familie bent. s'Avonds trekt u zich terug in het rustige appartement. s'Ochtends komen de kleinkinderen opa en oma wekken!